« Alle gereden ritten

Si-Mon(t)-de-l’Enclus

Lijst   

Informatie
Klik op de knop of het element op de kaart om er informatie over te zien.
Lf Hiker | E.Pointal contributor

GEEN GPX-GEGEVENS AANGEGEVEN   

Profiel

50 100 150 200 5 10 15 Afstand (km) Hoogte (m)
Geen hoogtegegevens
Naam: Geen gegevens
Afstand: Geen gegevens
Minimale hoogte: Geen gegevens
Maximale hoogte: Geen gegevens
Hoogtemeters (stijgend): Geen gegevens
Hoogtemeters (dalend): Geen gegevens
Duur: Geen gegevens
Datum:
za 24 jun
Vertrek:
13:30
Afstand:
100 km
Groep:
AB rit
https://stillekensaan.be/wp-content/uploads/leden/profielfoto/Simon-Van-damme-scaled-e1694071424909.jpg
Parcoureur:
Simon Van Damme

Zaterdag staat de AB-rit naar Mont-de-l’Enclus op de agenda.

Na het fiasco van het afgelopen jaar, gaan we ons dit jaar wel aan het parcours houden. Ik hoop om onze AB-troepen in het gareel te kunnen houden en reken op enkele sterke kopmannen voor wat extra hulp.

We zijn een jaar voor de verkiezingen, vandaar moest het parcours op diverse plekken (Meigem, Zeveren, Wortegem-Petegem, Berchem, Lozer) aangepast worden aan de werkzaamheden overal te velde.

Via Machelen steken we door naar Lozer om zo via Wortegem-Petegem Kerkhove te bereiken aan de Schelde. Via Berchem gaan we zo richting de Kluisberg, waar we boven een korte stop houden in de Kluizbar. We gaan NIET naar De Toren, laat staan dat we door het bos onze tocht verder zetten.

We dalen (voorzichtig…gevaarlijke afdaling) af via Orroir en laten de Meerschblomme aan onze linkerkant liggen. Zo zetten we onze tocht verder richting Gijzelbrechtegem waar we nog een klimmetje hebben. Via Ooike en de Marolle keren we terug naar Landegem via Deinze. Na 98km en 490 hm zijn jullie welkom in de Molenwal waar de Stella en Karmeliet fris zullen staan. Naast gevarieerde voeding is gevarieerde drank ook belangrijk. Ik ving namelijk het gerucht op dat enkele Stillekens Aan leden het te éénzijdig bij Averbode houden en wil hen behoeden voor een te monotoon drankpatroon.