Samen uit, samen thuis!

Bij Stillekens Aan creëren we ons eigen fietsprogramma, exclusief voor onze leden. Het programma is ontworpen voor zowel recreatieve als sportieve wielertoeristen en wordt volledig georganiseerd door onze eigen leden, die bekend staan om hun creativiteit, eigenheid en wielergekte. Om de uiteenlopende fietsambities van onze leden te bundelen, hebben we het programma in drie categorieën verdeeld: recreatief (B), sportief (A) en gezamenlijk (AB). Op deze manier bevorderen we de eenheid binnen onze club, waarbij recreatie en sport samen gaan.

Onze missie is plezier beleven op de fiets in clubverband!

Wil je lid worden, heb je interesse of heb je gewoon nog meer vragen? Contacteer ons dan zeker! 

De kalender

Het seizoen loopt van 19/3/2023 tot 1/10/2023 en bestaat uit weekendritten met een sportief en recreatief karakter. Ritten worden zoveel mogelijk begeleid door een volgwagen met reservemateriaal voor je racefiets en biedt extra opslagruimte voor een rugzakje of fietsjas. Op zaterdag zijn er gezamenlijke AB-ritten, Dag-ritten (A & B parcours) en Non-stopritten (A). Op zondag zijn er aparte A en B ritten. We starten op tijd bij de sporthal van Landegem en eindigen altijd in ons clublokaal 'De Lork'. Stillekens Aan organiseert bovendien prachtige meerdaagse ritten van uitstekende kwaliteit!

Wat maakt ons zo anders?

We maken het verschil met alle andere WTC’s, door het organiseren van eigen meerdaagse fietsreizen in binnen- en buitenland! Met aandacht voor sportiviteit, recreativiteit, cultuur, gastronomie en bovenal plezier!